Blog

Ghid De Pariuri Esports Superbet Online Joc Păcănele

Știai că poți profita de pe urma jocurilor video preferate la esports Superbet? Urmărești competițiile de care ești cel mai interesat și mai și câștigi venituri suplimentare. Nici nu e de mirare că fenomenul esports și pariurile pe această gamă câștigă tot mai mult teren, devenind din ce în ce mai apreciate.

După ce afli mai multe despre gama de jocuri și despre modurile în care poți profita de ele, ești gata să pariezi! Pasul următor, în mod natural, este să pui în practică strategiile tale la pariuri sportive Superbet pe esports.

Vom începe prin a-ți spune unde găsești gama esports Superbet pentru pariuri. Se află în secțiunea Sport, unde vei derula spre partea inferioară a listei pentru a ajunge și la opțiunile din sfera sporturilor electronice. Nu există la ora actuală o categorie specială, dar acest lucru se poate modifica în viitor.

Pariurile din gama e-sports Superbet se referă la jocuri video online care s-au dezvoltat atât de mult încât acum există competiții profesionale. În cadrul lor, sportivi profesioniști luptă unii cu alții pentru a câștiga premii. Ca suporter al unui jucător, urmărești meciurile și profiți, punând un bilet pe rezultatul jocului.

Iar dacă ești jucător nou, care acum își face cont pe platformă, poți beneficia de un bonus de bun venit în categoria Sport. Îl folosești pentru a avea mai multe fonduri la esports Superbet și la celelalte tipuri de pariuri sportive.

Gama de sporturi la E-sports Superbet
Lista de esports Superbet dispune de cele mai populare jocuri ale momentului, la care poți profita plasând câteva bilete inspirate. Competițiile de Counter Strike, League of Legends sau DOTA 2 sunt fascinante, interactive, pline de adrenalină.

Iar acum pot deveni super avantajoase, la fel ca sutele de jocuri de păcănele Superbet. Hai să vedem ce jocuri video a luat în calcul operatorul când și-a făcut oferta de pariuri pe esports!

CS:GO Superbet
Unul din cele mai longevive și populare jocuri video PvP (player versus player) care se găsește în oferta esports Superbet este Counter Strike: Global Offensive. În timp, a devenit una din cele mai profitabile competiții de esport din lume.

Vei vedea cum se desfășoară în lume turneele CS:GO, pe care plasezi pariuri din confortul propriei locuințe. Din oferta de pariuri Superbet Counter Strike menționăm: pariurile pe handicap hărți, câștigător prima hartă, par/impar total hărți, total hărți și final. Mai ai și alte tipuri de pariuri pe care să le încerci la meciul favorit, dacă vrei. Dai click pe evenimentul dorit și vezi acolo care sunt, mai exact, opțiunile de pariere.

League of Legends Superbet
Unul din jocurile online cele mai populare și care a cucerit întreaga lume, deci care va fi de succes și în lista esports Superbet, este League of Legends. A devenit, fără doar și poate, unul din cele mai cunoscute jocuri video de tip MOBA.

Dacă ai cât de cât cunoștințe despre jocuri, cu siguranță acesta îți este familiar, măcar după nume. League of Legends este de o popularitate exacerbată și faptul că jocul în sine e gratuit și oricine poate deveni profesionist este un plus enorm. La acesta poți plasa pariuri Superbet esports de tip scor final, handicap hărți, scor corect hărți, minim o hartă sau par/impar total hărți. Cel mai important eveniment care are loc este Campionatul Mondial de League of Legends. Aici, Superbet îți pune la dispoziție mai multe tipuri de pariuri interesante.

Starcraft 2 Superbet
Starcraft 2, disponibil și în categoria esports Superbet, este un joc de strategie în timp real. El este apreciat la scară largă, a făcut istorie și se desfășoară sub formă de competiții și în prezent.

Tipurile de pariuri disponibile includ rezultatul final și handicap hărți. Printre evenimentele anului la jocul Starcraft 2 se află DHM Valencia, Nation Wars și Casters Civil War. Pe acestea le vei găsi atunci când dai click pe numele jocului regăsit în secțiunea de esports Superbet.

DOTA 2 esports Superbet
Continuând lista de esports Superbet, ajungem la pariuri DOTA 2. Milioane de oameni de pe întregul glob adoră să joace și să vadă profesioniști jucând pentru premii consistente. Adrenalina ce se creează în timpul meciurilor nu se compară cu nimic altceva, fiind foarte palpitant și distractiv să urmărești un asemenea eveniment.

Pentru că este tot un joc de tip MOBA, ca LoL, va avea tipuri similare de pariuri disponibile. Includem la opțiunile de pariere Superbet DOTA 2: scorul final, handicap hărți și scor corect hărți.

Overwatch Superbet
Jocurile de Overwatch câștigă tot mai mult teren în sfera de evenimente de esports Superbet. Jocul celor de la Blizzard a cucerit milioane de amatori ai jocurilor video încă de la lansare, fiecare turneu devenind un eveniment așteptat. Cel mai des la jocul Overwatch pariezi pe câștigător, deși mai sunt și alte opțiuni de pariere pe care le vei descoperi atunci când accesezi categoria respectivă.

Ce mai trebuie să știi despre Esports Superbet?
Ofertele de esports Superbet sunt generoase cu amatorii deoarece mereu au loc evenimente de acest fel. Pe lângă jocurile deja menționate, mai putem aduce în discuție esports fotbal și esports baschet. La aceste două sporturi vor avea loc meciuri virtuale cu echipe diverse, unde vei putea plasa pariuri fix ca la fotbalul normal.

În sezon mai găsești și competiții de Call of Duty sau Valorant. Verifică în mod constant lista de evenimente sportive la care poți paria pentru a găsi tot mai multe opțiuni de pariuri esports Superbet.

Concluzie
După cum ai aflat deja, oferta esports Superbet este una generoasă, la care ai acces imediat cum ți-ai făcut cont. Te uiți la competițiile de jocuri video cu plăcere și mai și câștigi bani din asta. Iar cât timp aștepți să vezi dacă ai avut noroc la bilet, îți poți testa cunoștințele la promoția Super Prono Superbet, unde te așteaptă super premii. Distracție plăcută!