Blog

Zodiac Wheel Gratis Păcănele Demo EGT Online

Dacă ești pasionat de zodiac și crezi în influența pe care o au astrele asupra diferitelor aspecte din viața ta, ce ar fi să îți încerci norocul și la Zodiac Wheel gratis, slot inspirat de semnele zodiacale? Ar fi interesant să vezi cât de norocoasă este zodia ta, nu-i așa?

Zodiac Wheel gratis, slot cu tematică astrologică

Zodiac Wheel gratis este acel tip de slot care ar face pe oricine să creadă în semnalele zodiacului. Acest lucru se întâmplă chiar dacă nu ești foarte pasionat de această latură. Acest slot online face parte din portofoliul EGT Games și se bucură de popularitate, fiind unul dintre cele mai bine compuse sloturi cu tematica astologică.

Întreaga acțiune din Zodiac Wheel EGT se petrece pe un cer de un albastru incredibil, plin de stele, menite să îi poarte noroc și să îi calauzească calea unui jucător. Și pentru că vorbim de noroc, încearcă și Lady of Fortune gratis! Personajele-cheie din acest cadru magic Zodiac Wheel demo sunt un astrolog și o ghicitoare. Aceștia au roluri importante atât în desfășurarea jocului păcănele Zodiac Wheel slot free, dar mai ales în ceea ce privește câștigurile.

Din punctul de vedere al construcției, Zodiac Wheel demo este format din 5 role și are 5 linii de plată. Slotul este potrivit atât pentru amatorii de jocuri de noroc, cât și pentru pasionați și profesioniști. Cu alte cuvinte, Zodiac Wheel demo este un joc de păcănele perfect pentru persoane care își doresc să evadeze din rutină și să se bucure de un joc nu prea complicat, dar distractiv și interesant.

Simboluri și plăți Zodiac Wheel gratis
Zodiac Wheel demo este un joc inspirat de dorința oamenilor de a crede din nou în puterea și forța norocului, prin intermediul semnelor zodiacale. Jocul este plin de simboluri încărcate de magie și de semnificație și vor apărea într-un număr mare, pe tot parcursul jocului. Zodiac Wheel demo conține o mulțime de simboluri speciale

În ceea ce privește simbolurile din Zodiac Wheel online:

* Ghicitoarea are o valoare maximă de 10.000 de monede la Zodiac Wheel free
* Astrologul are o valoare maximă de 60.000 de monede, atunci când aceste simboluri apar pe parcursul jocului de păcănele Zodiac Wheel slot free.
* Un alt simbol interesant din Zodiac Wheel demo, ce merită amintit este reprezentat de stele. Aceste simboluri îți pot aduce diverse beneficii, printre care: bonusuri, rotiri gratuite, simboluri wild și scatter, jackpoturi, dar și o funcție gamble. De asemenea, literele sunt ideale pentru constelații de diferite tipuri și îți vor aduce un câștig de până la 2.000 de monede. Simbolul cu telescop îți aduce până la 5.000 de monede.
* Simbolul wild din Zodiac Wheel slot este roata cu zodiac care poate înlocui orice alt simbol în afară de cel Scatter (harta cu stele). Înlocuind orice alt simbol de pe role sau linii, vei putea obține mai repede un câștig Simbolul Wild are o valoare de 2000 de monede, iar Simbolul Scatter la Zodiac Wheel demo, de care aminteam mai sus, are o valoare de de monede.

Te-ai întrebat vreodată ce jocuri puteai juca la cazino în istorie? Află din articolul nostru Cazino Constanța.

Funcții speciale Zodiac Wheel EGT
Dacă este să vorbim despre funcțiile din Zodiac Wheel EGT, este important să menționam anumite aspecte cheie. Unul dintre aceste aspecte este reprezentate de bonusul Jackpot Cards Mistery care va aduce un jackpot oricărui jucător. Cărțile de joc apar în mod aleatoriu, declanșând, la momentul apariției o rundă bonus. Bucură-te de runda bonus primită și alege 3 cărți din setul de 12 care îți este etalat.

În cazul în care ai 3 cărți de același fel, te vei putea bucura de un Jackpot generos. Este important să știi faptul că fiecare tip de carte (inimă roșie, spadă, trifoi sau romb) activează un tip special de jackpot. Cele privilegiate pentru cel mai mare câștig sunt cărțile spadă (3 cărți spadă). Următoarea valoare de câștig, în ordine descrescătoare, este cuplu de 3 cărți cu simbol de inima și în final, 3 cărti cu formă de trifoi.

O altă funcție pe care Zodiac Wheel online ți-o pune la dispoziție este funcția Gamble. Aceasta îți permite să mizezi câștigul actual, în speranța că îl vei putea dubla.

Îți plac sloturile marca EGT? Îți recomandăm și Oil Company 2!

Concluzie Zodiac Wheel gratis
Cu 4 jackpot-uri pe nivele, Zodiac Wheel free este unul dintre sloturile care merită o șansă. Așadar, dacă ai chef să te distrezi cu o sesiune de jocuri de păcănele gratis, fără riscuri, apasă click pe jocul de mai sus. Îți urăm mult succes și distracție plăcută!

Prinde cele mai tari promoții fără depunere: